HealthyR

Verzamelt op speelse wijze actuele gezondheids- en welzijnsinformatie

HealthyR stelt in quizvorm vragen die betrekking hebben op de gezondheid en het welzijn van bepaalde doelgroepen, zoals pati├źnten of klanten. Zo verzamelt de app op een speelse manier actuele data over gezondheid en welzijn.

HealthyR is gebaseerd op QuestionR, gecombineerd met een aantal gezondheidsvragen. Serieuze vragen worden afgewisseld met vragen over kennis van algemene zaken en wetenswaardigheden, waardoor het leuk blijft om te doen. De deelnemer bepaalt zelf wanneer hij stopt en weer doorgaat. Uiteindelijk wordt de deelnemer beloond met inzicht in zijn of haar eigen gezondheid en welzijn.

HealthyR kan overal en altijd gebruikt worden op een tablet of smartphone. Voor de onderzoekers is er een uitgebreid dashboard om de verzamelde data te bekijken en analyseren en relaties aan te tonen.

Op deze manier levert HealthyR actuele, betrouwbare en representatieve informatie over gezondheid en het welzijn van mensen. De persoonlijke benadering bevordert betrokkenheid en zorgt voor continuïteit. HealthyR levert een hogere respons op gebied van gezondheids- en welzijnsonderzoeken dan traditionele methoden.


Bijzonderheden

  • Signalering van veranderingen in gezondheid/welzijn
  • Laagdrempelig marktonderzoek
  • Aanpassingen en nieuwe vragen eenvoudig toepasbaar
  • Uitgebreid dashboard voor onderzoeker
  • Vragen zijn overal en op elk tijdstip te beantwoorden
  • Leerzame en leuke ervaring voor jong en oud

Informatie

Sector: gezondheidszorg, welzijn, overheid, bedrijfsleven
Categorie: gezondheid, fitness, welzijn
Type: bevolkingsmonitor
Soort: quiz, vragenlijst
Platform: iOS, Android
Doel: realtime monitoring van groepen
Doelgroep: publieke instelling, bedrijf, overheid
Regio: wereld
Ontwikkelaar: Games for Health Projects
Lanceerdatum: februari 2017


Sleutelwoorden

Game, spel, quiz, gezondheid, welzijn, monitoring, onderzoek, welzijn, monitoring, onderzoek, big data, e-health, HealthyR, GFHEU, bevolking, statistiek, overheid, gemeenten, bedrijven, wetenschap, meertalig

seriousgaming.nl © 2017 | All Rights Reserved

Seriousgaming.nl is powered by Games for Health Projects